Welke tarieven hanteren jullie?

Onze tarieven vanaf 01-01-2020:

  • Huisbezoekkosten incl. eerste 15 min. arbeid                €55,-- incl. BTW*

  • Arbeid na de eerste 15 min.                                                        €15,-- per kwartier incl. BTW

  • Inbouwen appartuur                                                                       €75,-- incl. BTW excl. meerwerk (bv. aanpassingen maken aan keuken)

Wat zijn de betaal mogelijkheden?

U kunt met PIN of contant betalen zonder meerprijs.

Op factuur alleen mogelijk voor bedrijven.

Wat kan ik zelf eventueel doen?

Bij iedere storing raden wij u aan om eerst de gebruiksaanwijzing te raadplegen, het/de filter(s) schoon te maken, te kijken of er spanning op het stopcontact staat (niet met een spanningszoeker maar door een ander toestel/apparaat in te steken) en controleren of er water uit de kraan komt. 

Tevens kunt u er voor zorgen dat het apparaat vrij en toegankelijk staat zodat voor onze monteur de reparatie toegankelijk kan uitvoeren.  Ook het leegmaken van uw apparaat van wasgoed en vaat maakt het werk voor onze moneurs een stuk aangenamer.

Indien er een apparaat gestapeld staat dat zwaar is kan onze monteur uw om een handje hulp vragen indien het gestapeld apparaat vanwege reparatie eraf zal moeten.

Mijn was wordt niet schoon, hoe komt dat?

Dit kan aan vervuiling van de machine liggen, zie hierbij hoofdstuk reiningen/onderhoud.

 

Repareren jullie 's avonds of in het weekend?

Nee, wij werken van maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00

Gebruiken jullie originele onderdelen?

In veel gevallen adviseren wij deze wel, echter het komt voor dat alternatief dezelfde kwaliteit is, of zoveel goedkoper dat wij dan deze adviseren. De keus is uiteraard aan U.

Wat zijn de onderdeel prijzen?

Wij houden voor originele onderdelen dezelfde prijzen aan als de fabrieksmonteurs, echter wij hebben vaak ook alternatieven die goedkoper zijn

 

Hoe lang moet ik wachten voordat iemand komt?

Wij streven ernaar om U binnen 1 a 2 werkdagen te bezoeken. 

 

Repareren jullie inbouwapparaten?

Jazeker, wij repareren alle witgoed- en groothuishuidelijke-apparatuur. Ook voor een nieuw apparaat kunt u bij ons terecht, hierbij werken wij samen met een aantal Electro World zaken in de regio